www.quartz-electro.ro Web analytics

Meniu
Coșul meu

SPRAY-URI TEHNICE

Model: B-55
DescriereSpray aer comprimat Plus (Aerosol) - B-55 DUE CI ElectronicDescriere Un produs cu aer comprimat, pentru eliminarea prafului si a murdariei de pe echipamente si partile lor, instrumente de laborator, senzori ai camerelor digitale (CCD si CMOS), fibre si aparate optice care nu sunt r..
115,00 RON Fără TVA:96,64 RON
Brand: VMD ITALIA Model: VMD-31
Aerul comprimat serveste la indepartarea impuritatilor depuse si in spatii, unde nu pot fi folositi solventi. Este produs din componente deosebit de pure, nu lasa nici un fel de urme. Este ideal pt. curatarea si intretinerea aparaturii electrice, de mecanica fina si optica, dar este foarte util si p..
15,00 RON Fără TVA:12,61 RON
Brand: TESLANOL Model: AIRCO KLEEN
DescriereSPRAY AIRCO KLEENDescriere:Indeparteaza mirosurile neplacute. Indeparteaza si previne mirosurile neplacute, generate prin contaminarea evaporatoarelor din sistemele de aer conditionat ale autoturismelor, camioanelor si masinilor agricole, in special dupa o perioada de inactivitate ..
42,00 RON Fără TVA:35,29 RON
Brand: TESLANOL Model: RB/200
Ajuta la curatarea ruginei si ofera protectie impotriva coroziunii si a apei sarate...
19,00 RON Fără TVA:15,97 RON
Model: H-88
Previne atragerea de praf si murdarie. Compatibil cu sticla, plasticul si alte materiale sintetice. Antistatic pentru industria textila. Recomandat pentru aplicarea pe benzi transportoare.Reconditioneaza si creste eficienta materialelor antistatice. Foarte eficient pentru curatarea carcaselor din pl..
23,00 RON Fără TVA:19,33 RON
Brand: TESLANOL Model: T35
DescriereSPRAY CU ULEI PENETRANT PENTRU SISTEME MECANICE TESLANOL t35Aplicatii: Spray solvent si lubrifiant cu proprietati foarte bune de penetrare, potrivit pentru toate componentele si instrumentele mecanice de precizie, precum si in sistemele electrice pentru comutatoare, relee si contact..
18,00 RON Fără TVA:15,13 RON
Model: CHE0114-400
Descriere:Solutie universala pentru curatat componente optice, mecanisme de precizie si echipament electronic. Acest produs contine alcool isopropyl de mare puritate care nu lasa depuneri sau nuante de culoare dupa evaporare.Aplicatii: curatarea echipamentului optic, capete magnetice, unitati d..
17,00 RON Fără TVA:14,29 RON
Brand: VMD ITALIA Model: VMD-89
Isopropanol cu puritate de 99,8%, nu conţine apă, pt utilizări generale fară apă, pentru utilizre la lucrări generale şi mici. DescriereIsopropanol cu puritate de 99,8%, nu conţine apă, pt utilizări generale fară apă, pentru utilizre la lucrări generale şi mici. Este foarte eficient la curăţi..
28,00 RON Fără TVA:23,53 RON
Brand: TESLANOL Model: PR-CI03304
DescriereSolutie pentru curatare cap de imprimanta TESLANOL PRAplicatii: Curata componentele murdare cum sunt capetele de printare. Se poate aplica spray-ul direct pe suprafata componentei murdare. Pentru toate tipurile de imprimante.Caracteristici:- Indeparteaza rapid si fara rez..
21,00 RON Fără TVA:17,65 RON
Model: R-10
DescriereSpecificaţii : - Curăţă şi protejează împotriva umezelii, coroziunii şi oxidării - Agent lubrifiant pentru orice tip de contacte metalice, relee, tastaturi etc. - Indepartează oxidaţia de pe contactele electrice şi electronice..
16,00 RON Fără TVA:13,45 RON
Model: R-11
DescriereSpecificatii :- Curata si protejeaza contacte, intrerupatoare, comutatoare, tastaturi etc. - Elimina zgomotul potentiometrelor - Dizolva, indeparteaza si previne aparitia oxidatiei pe contactele electrice..
21,00 RON Fără TVA:17,65 RON
Brand: DSC Model: G-20
solvent pur pentru grasimi, murdarie, ulei si alte reziduurise evapora complet fara a lasa reziduuriagent degresant ideal inainte si dupa cositorire..
16,00 RON Fără TVA:13,45 RON
Model: G-22
DescriereSpecificatii :Curata si elimina grasimile de pe echipamente si componente electronice Se evapora complet fara a lasa reziduuri Ideal pentru curatarea capetelor magnetice..
21,00 RON Fără TVA:17,65 RON
Brand: VMD ITALIA Model: 53-VMD
DescriereSolutie curatare geamuri - 53 VMDDescriereSolutie cu detergent pentru curatarea ferestrelor, sticlei, cristalului si oglinzilor. Nu este indicata pentru suprafete cromate.Caracteristici - Domeniu de aplicare: auto, aplicatii industriale, birouri.- Aspect vizual: lichid/..
23,00 RON Fără TVA:19,33 RON
Model: LOCK DE-ICER
Produs cu efect degivrant foarte puternic. Previne eficient si timp indelungat o noua inghetare. Are efect de ungere si de conservare pt. mecanismele de zavorireModul de utilizare: 1. Scuturati flaconul. 2. Asezati varful de pulverizare in gaura cheii. 3. Activati pulverizarea de cateva ori, pt..
4,50 RON Fără TVA:3,78 RON
Model: N-77
Utilizat la refacerea circuitelor electronice adera perfect la suprafete din plastic metal sticla etc. Ideal pentru refacerea potentiometrelor tuburilor catodice; elimina acumularile electrostatice Agent lubricant uscat rezistent la temperaturi inalte foarte bun agent disipativ de caldura..
62,00 RON Fără TVA:52,10 RON
Brand: VMD ITALIA Model: VMD-47
Detecteaza scaparile pe conductele de gaze sau aer comprimat. Se utilizeaza simplu si in siguranta.Utilizare: Pulverizati produsul pe portiunea de teava suspecta. Spumarea produsului va indica locul scaparilor de aer sau gaze.Continut: 400 ml..
16,00 RON Fără TVA:13,45 RON
Brand: TESLANOL Model: LO/200
DescriereSolutie pentru indepartat etichete TESLANOL LOAplicatii: Pentru indepartarea etichetelor adezive; poate fi folosit in birou, industrie, ateliere si pentru uz caznic. Aplicati solutia, lasati-o sa actioneze pentru o perioada scurta de timp si stergeti cu o laveta. Repetati procesul doar in c..
21,00 RON Fără TVA:17,65 RON
Afişare 1 - 24 din 30 (2 pagini)