www.quartz-electro.ro Web analytics

Meniu
Coșul meu

SPRAY-URI TEHNICE

Brand: DUE CI ELECTRONIC Model: H-88
Previne atragerea de praf si murdarie. Compatibil cu sticla, plasticul si alte materiale sintetice. Antistatic pentru industria textila. Recomandat pentru aplicarea pe benzi transportoare.Reconditioneaza si creste eficienta materialelor antistatice. Foarte eficient pentru curatarea carcaselor din pl..
26,00 RON Fără TVA:21,85 RON
Brand: TESLANOL Model: T35
DescriereSPRAY CU ULEI PENETRANT PENTRU SISTEME MECANICE TESLANOL t35Aplicatii: Spray solvent si lubrifiant cu proprietati foarte bune de penetrare, potrivit pentru toate componentele si instrumentele mecanice de precizie, precum si in sistemele electrice pentru comutatoare, relee si contact..
18,00 RON Fără TVA:15,13 RON
Brand: DUE CI ELECTRONIC Model: R-10
DescriereSpecificaţii : - Curăţă şi protejează împotriva umezelii, coroziunii şi oxidării - Agent lubrifiant pentru orice tip de contacte metalice, relee, tastaturi etc. - Indepartează oxidaţia de pe contactele electrice şi electronice..
17,00 RON Fără TVA:14,29 RON
Brand: DUE CI ELECTRONIC Model: R-11
DescriereSpecificatii :- Curata si protejeaza contacte, intrerupatoare, comutatoare, tastaturi etc. - Elimina zgomotul potentiometrelor - Dizolva, indeparteaza si previne aparitia oxidatiei pe contactele electrice..
23,00 RON Fără TVA:19,33 RON
Brand: DUE CI ELECTRONIC Model: G-20
solvent pur pentru grasimi, murdarie, ulei si alte reziduurise evapora complet fara a lasa reziduuriagent degresant ideal inainte si dupa cositorire..
18,00 RON Fără TVA:15,13 RON
Brand: DUE CI ELECTRONIC Model: G-22
DescriereSpecificatii :Curata si elimina grasimile de pe echipamente si componente electronice Se evapora complet fara a lasa reziduuri Ideal pentru curatarea capetelor magnetice..
25,00 RON Fără TVA:21,01 RON
Brand: VMD ITALIA Model: 53-VMD
DescriereSolutie curatare geamuri - 53 VMDDescriereSolutie cu detergent pentru curatarea ferestrelor, sticlei, cristalului si oglinzilor. Nu este indicata pentru suprafete cromate.Caracteristici - Domeniu de aplicare: auto, aplicatii industriale, birouri.- Aspect vizual: lichid/..
23,00 RON Fără TVA:19,33 RON
Model: G-24
Spray curatire special (uscat) 200ml DUE CISpecificatii: Curata si elimina grasimile de pe echipamente si componente electroniceSe evapora complet fara a lasa reziduriIdeal pentru curatarea capetelor magnetice..
19,00 RON Fără TVA:15,97 RON
Brand: DUE CI ELECTRONIC Model: N-77
Utilizat la refacerea circuitelor electronice adera perfect la suprafete din plastic metal sticla etc. Ideal pentru refacerea potentiometrelor tuburilor catodice; elimina acumularile electrostatice Agent lubricant uscat rezistent la temperaturi inalte foarte bun agent disipativ de caldura..
62,00 RON Fără TVA:52,10 RON
Brand: VMD ITALIA Model: VMD-47
Detecteaza scaparile pe conductele de gaze sau aer comprimat. Se utilizeaza simplu si in siguranta.Utilizare: Pulverizati produsul pe portiunea de teava suspecta. Spumarea produsului va indica locul scaparilor de aer sau gaze.Continut: 400 ml..
16,00 RON Fără TVA:13,45 RON
Brand: DUE CI ELECTRONIC Model: E-21
Indeparteaza rapid etichetele de hartie de pe toate materialele fara a deteriora suprafetele. Se infiltreaza in hartie si neutralizeaza actiunea adezivului asupra materialului. Daca eticheta de eliminat este imbracat in material plastic pulverizati intre cele doua suprafete pana la eliminare complec..
23,00 RON Fără TVA:19,33 RON
Brand: TESLANOL Model: T71
Pentru localizarea defectelor termice in sistemele electrice si electronice pentru racirea componenetelor in timpul sudurii racirea componentelor sensibile la caldura cum sunt circuitele integrate tranzistorii diodele rezistentele teste pentru termostate din frigidere si congelatoare. Pentru testare..
24,00 RON Fără TVA:20,17 RON
Brand: DUE CI ELECTRONIC Model: S-35
Curata si dezinfecteaza carcasele aparatelor TV, a calculatoarelor si aparatelor de birotica. Indeparteaza, previne depunerile de praf, murdarie si grasimi, impiedica formarea bacteriilor. Evitati contactul spumei de curatat cu orice fel de componente electronice: nu-l aplicati direct pe tastaturi, ..
29,00 RON Fără TVA:24,37 RON
Brand: DUE CI ELECTRONIC Model: M-33
Un lubrifiant de joasa viscozitate, incolor, destinat pentu folosinta in gama larga in electronica si mecanica: micromotoare, conectoare, intrerupatoare, comutatoare, contacturi lineare si rotative. Este excelent pentru aplicatii mecanice: reduce frictiunile. Curata, lubrifica si penetreaza, previne..
17,00 RON Fără TVA:14,29 RON
Brand: VMD ITALIA Model: 36-VMD
DescriereSolutie curatare carburator auto - 36 VMDDescriere Pentru curatare carburator si injectoare auto.Curata depunerile de grasime, resturille de cauciuc si substante sulfuroase continute benzina si motorina.Caracteristici- Domeniu de aplicare: autoturisme. - Aspect vizua..
23,00 RON Fără TVA:19,33 RON
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)