www.quartz-electro.ro Web analytics

Meniu
Coșul meu

Informații de livrare

Produsele comandate pe quartz-electro.ro vor fi livrate oriunde în țară, de la sediul nostru din județul Vrancea și utilizăm în acest sens serviciile oferite de Fan Curier sau Sameday Curier (cu o vasta acoperire natională care include multe localităti deservite fără a taxa km suplimentari).
Valoarea unei comenzi este de minim 50 Lei

Costurile de expediție sunt următoarele:

- la achitarea comenzii prin metoda ramburs - 21 Lei + 1.4 Lei/Kg - timp estimat de livrare 1-3 zile lucrătoare (coletul va fi livrat la ușă);

- la acest tarif, firmele de curierat adaugă costuri per km pâna la localitatea de destinaţie, dacă aceasta nu se află în reţeaua naţională de acoperire a acestora. Kilometrii taxaţi în plus se calculează de la cea mai apropiată localitate din reţeaua Fan Curier până la localitatea de destinaţie.

- costurile rezultate din taxarea kilometrilor suplimentari se adauga la sumele mentionate mai sus;

- înainte de expedierea coletului vă contactăm, la datele dvs. de contact introduse în formularul de înregistrare în site-ul quartz-electro.ro și vă vom comunica prețul final al transportului. 
Pentru comenzile care depășesc suma de 1000 Lei - transportul este gratuit până în localitățile unde există agenții FAN Curier sau Sameday (sau in locker).
Nu vor beneficia de transport gratuit produsele voluminoase sau materiale grele, coletele cu o greutate mai mare de 20kg.
Ulterior procesării comenzii vom calcula exact cât costă transportul și vă vom comunica pentru a obține acordul dumneavoastă.