www.quartz-electro.ro Web analytics

Meniu
Coșul meu

Termeni și Condiții

1. Conditii privind pretul produselor
Preturile produselor sunt afisate atat in dreptul fiecarui produs comercializat prin intermediul site-ului nostru cat si in cosul de cumparaturi. In preturile produselor nu sunt incluse taxa de curierat (specificata in rubrica taxe de transport si vizualizata inainte de comandarea produselor) si taxa verde (in cazul produselor electrocasnice). In cazul in care achizitionati produsele prin intermediul site-ului nostru, vi se vor factura separat si aceste taxe. Preturile afisate pe site includ TVA si pot fi vizualizate in moneda nationala.


2. Conditii privind vanzarea produselor
Contractul de vanzare-cumparare intre cumparator si SC QUARTZ ELECTRO S.R.L. se considera incheiat la momentul livrarii produselor si platii contravalorii acestora.
Comanda minima de este de 50 lei !

3. Conditii privind termenele de livrare.
Termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul site-ului este cuprins intre 1 zi si 5 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii. In cazul in care produsele comandate nu se gasesc in stoc, veti fi anuntati telefonic, si cu acordul dvs. va vom livra produsele in cel mai scurt timp posibil in functie de disponibilitatea lor la furnizor. In cazul produselor ce vor fi comandate prin virament bancar, acestea vor fi livrate dupa primirea sumei de bani in cont. SC QUARTZ ELECTRO S.R.L. se obliga sa livreze produsele comandate in maximum 10 zile lucratoare de la virarea sumei de bani in cont. In caz contrar, firma noastra se obliga sa returneze banii dvs. in maxim 3 zile lucratoare.

4. Conditii privind taxele de transport
Tarifele percepute pentru transportul produselor comandate prin intermediul magazinului online sunt:

Transportul este asigurat prin serviciul de curierat oferit de Fan Courier.

• Serviciul este valabil pentru orice localitate care face parte din reteaua Fan Courier.

• Pentru localitatile care nu se regasesc in aceasta retea, costul este reprezentat de diferenta numarului de kilometri intre cel mai apropiat centru Fan Courier si destinatia dumneavoastra (1leu/km cu TVA inclus).

• Pentru micsorarea costurilor noi va recomandam sa optati pentru livrarea coletelor intr-unul din centrele Fan Courier (in cazul in care destinatia este in afara retelei) si sa-l ridicati personal de acolo.

5. Conditii privind garantia produselor
Produsele electrice conform legii vor fi insotite in momentul vanzarii de catre certificate de garantie puse la dispozitie de catre furnizorii nostri

6. Conditii privind returnarea produselor
In conformitate cu OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". In cazul in care renuntati la cumparare potrivit clauzei de mai sus, este obligatoriu sa returnati produsul exact in starea in care v-a fost livrat, adica in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. In cazul in care nu sunt indeplinite aceste conditii, nu aveti dreptul sa solicitati rambursarea pretului. Returnarea produsului se va face catre sediul SC QUARTZ ELECTRO S.R.L., pe cheltuiala exclusiva a dumneavoastra. Rambursarea pretului catre dumneavoastra nu se va face inaintea de primirea produsului si confirmarea emisa de SC QUARTZ ELECTRO S.R.L. ca acesta este in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. In cazul in care ati optat pentru plata la livrare, clauza de mai sus nu se aplica, deoarece produsul este vazut de dumneavoastra inainte de efectuarea platii, avand astfel posibilitatea de a verifica daca este corespunzator solicitarii dumneavoastra. Efectuarea platii la momentul livrarii sau ulterior echivaleaza cu acceptarea irevocabila a produsului, dreptul de denuntare ne mai putand fi exercitat dupa aceasta data. SC QUARTZ ELECTRO S.R.L. isi rezerva dreptul sa solicite despagubiri in cazul in care denuntarea unilaterala este efectuata doar in scopul prejudicierii SC QUARTZ ELECTRO S.R.L.

7. Conditii privind datele personale
Introducerea datelor dumneavoastra personale pe acest site sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul dumneavoastra pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001. Aceste date nu vor fi folosite de SC QUARTZ ELECTRO S.R.L. decat pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de dumneavoastra sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea noastra (newsletter) in cazul in care, in formularul de comanda, ati acceptat acest lucru.

8. Conditii privind utilizarea site-ului
Site-ul de comert electronic https://www.quartz-electro.ro este proprietate a SC QUARTZ ELECTRO S.R.L.

SC QUARTZ ELECTRO S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica si a adauga noi prevederi fara o notificare in prealabil.

Site-ul https://www.quartz-electro.ro prin intregul sau continut: imagini, texte, logouri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, apartine SC QUARTZ ELECTRO S.R.L.

Informatia inclusa in acest site poate contine inadvertente tehnice sau erori de scriere. SC QUARTZ ELECTRO S.R.L. si partenerii sai asigura ca in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date se vor lua toate masurile necesare pentru a va informa si in cazul in care doriti aveti posibilitatea de a anula comanda.