www.quartz-electro.ro Web analytics

Meniu
Coșul meu

VMD ITALIA

Brand: VMD ITALIA Model: VMD-31
Aerul comprimat serveste la indepartarea impuritatilor depuse si in spatii, unde nu pot fi folositi solventi. Este produs din componente deosebit de pure, nu lasa nici un fel de urme. Este ideal pt. curatarea si intretinerea aparaturii electrice, de mecanica fina si optica, dar este foarte util si p..
15,00 RON Fără TVA:12,61 RON
Brand: VMD ITALIA Model: VMD-89
Isopropanol cu puritate de 99,8%, nu conţine apă, pt utilizări generale fară apă, pentru utilizre la lucrări generale şi mici. DescriereIsopropanol cu puritate de 99,8%, nu conţine apă, pt utilizări generale fară apă, pentru utilizre la lucrări generale şi mici. Este foarte eficient la curăţi..
28,00 RON Fără TVA:23,53 RON
Brand: VMD ITALIA Model: 53-VMD
DescriereSolutie curatare geamuri - 53 VMDDescriereSolutie cu detergent pentru curatarea ferestrelor, sticlei, cristalului si oglinzilor. Nu este indicata pentru suprafete cromate.Caracteristici - Domeniu de aplicare: auto, aplicatii industriale, birouri.- Aspect vizual: lichid/..
23,00 RON Fără TVA:19,33 RON
Brand: VMD ITALIA Model: VMD-47
Detecteaza scaparile pe conductele de gaze sau aer comprimat. Se utilizeaza simplu si in siguranta.Utilizare: Pulverizati produsul pe portiunea de teava suspecta. Spumarea produsului va indica locul scaparilor de aer sau gaze.Continut: 400 ml..
16,00 RON Fără TVA:13,45 RON
Brand: VMD ITALIA Model: VMD-22
Lubrifiant de calitate fina, utilizabil in industrie sau in gospodarie, deopotriva. Excelent pt. ungerea masinilor de cusut, obiectelor de uz casnic, sertarelor si articulatiilor.Utilizare: Aplicati cantitatea necesara pe suprafetele de tratat.Continut: 400 ml..
19,00 RON Fără TVA:15,97 RON
Brand: VMD ITALIA Model: 36-VMD
DescriereSolutie curatare carburator auto - 36 VMDDescriere Pentru curatare carburator si injectoare auto.Curata depunerile de grasime, resturille de cauciuc si substante sulfuroase continute benzina si motorina.Caracteristici- Domeniu de aplicare: autoturisme. - Aspect vizua..
23,00 RON Fără TVA:19,33 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)