www.quartz-electro.ro Web analytics

Meniu
Coșul meu

TESLANOL

Brand: TESLANOL Model: AIRCO KLEEN
DescriereSPRAY AIRCO KLEENDescriere:Indeparteaza mirosurile neplacute. Indeparteaza si previne mirosurile neplacute, generate prin contaminarea evaporatoarelor din sistemele de aer conditionat ale autoturismelor, camioanelor si masinilor agricole, in special dupa o perioada de inactivitate ..
42,00 RON Fără TVA:35,29 RON
Brand: TESLANOL Model: RB/200
Ajuta la curatarea ruginei si ofera protectie impotriva coroziunii si a apei sarate...
19,00 RON Fără TVA:15,97 RON
Brand: TESLANOL Model: T35
DescriereSPRAY CU ULEI PENETRANT PENTRU SISTEME MECANICE TESLANOL t35Aplicatii: Spray solvent si lubrifiant cu proprietati foarte bune de penetrare, potrivit pentru toate componentele si instrumentele mecanice de precizie, precum si in sistemele electrice pentru comutatoare, relee si contact..
18,00 RON Fără TVA:15,13 RON
Brand: TESLANOL Model: PR-CI03304
DescriereSolutie pentru curatare cap de imprimanta TESLANOL PRAplicatii: Curata componentele murdare cum sunt capetele de printare. Se poate aplica spray-ul direct pe suprafata componentei murdare. Pentru toate tipurile de imprimante.Caracteristici:- Indeparteaza rapid si fara rez..
21,00 RON Fără TVA:17,65 RON
Brand: TESLANOL Model: LO/200
DescriereSolutie pentru indepartat etichete TESLANOL LOAplicatii: Pentru indepartarea etichetelor adezive; poate fi folosit in birou, industrie, ateliere si pentru uz caznic. Aplicati solutia, lasati-o sa actioneze pentru o perioada scurta de timp si stergeti cu o laveta. Repetati procesul doar in c..
21,00 RON Fără TVA:17,65 RON
Brand: TESLANOL Model: T71
Pentru localizarea defectelor termice in sistemele electrice si electronice pentru racirea componenetelor in timpul sudurii racirea componentelor sensibile la caldura cum sunt circuitele integrate tranzistorii diodele rezistentele teste pentru termostate din frigidere si congelatoare. Pentru testare..
24,00 RON Fără TVA:20,17 RON
Brand: TESLANOL Model: T-71
DescriereSPRAY DE RACIRE TESLANOL t71 Aplicatii: Spray de racire pentru localizarea defectelor termice in sistemele electrice si electronice, raceste componentele in timpul procesului de sudura, raceste componentele sensibile la caldura cum sunt circuitele integrate, tranzistorii, diodele si re..
17,00 RON Fără TVA:14,29 RON
Brand: TESLANOL Model: S/400
AplicatiiSpray silicon izolantIzolant eficient pentru evitarea curentilor de conturnare si conturnarilor de tensiuni mari in transformatoare.Elimina efectele coroana si este potrivit pentru utilizare ca agent de separare, izolant in domeniul in care filmul de izolare nu este permis sa se intareasca...
19,00 RON Fără TVA:15,97 RON
Brand: TESLANOL Model: RQ01
DescriereTermostatul Cewal RQ01 este un termostat mecanic care nu necesita alimentare.Descriere- Termostatul va fi conectat la cazan prin intermediul unui cablu cu 2 fire. - Termostatul Cewal RQ01 este un termostat mecanic care nu necesita alimentare. - Fiabilitatea aparatului..
45,00 RON Fără TVA:37,82 RON
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)