www.quartz-electro.ro Web analytics

Meniu
Coșul meu

CONTER

Producător: CONTER Model: CT3S
Termostatul de ambient Conter cu fir CT3S este conceput special pentru comanda unei centrale termice de apartament si/sau aer conditionat, fiind compatibil cu majoritatea centralelor termice comercializate pe piata la ora actuala, cu comanda pe 24Vcc, sau pe 220Vca.Termostatul de ambient Conter cu f..
65,00 Lei Fără TVA:54,62 Lei
Producător: CONTER Model: CT7S
Descriere Termostat electronic digital cu fir Conter CT7S Caracteristici - este de tip programabil - usor de utilizat - utilizat pentru comandarea unui aparat de incalzire sau racire, indiferent de tensiunea de comanda 24Vcc sau 220Vca - programare pe o saptamana - instalat..
98,00 Lei Fără TVA:82,35 Lei
Producător: CONTER Model: CT3W
Utilizat pentru comandarea (fara fir - unde radio) unui aparat de incalzire sau de climatizare (temperatura ambianta este mentinuta constanta la valoarea dorita de dumneavoastra), fiind compatibil cu majoritatea centralelor/aparatelor de aer conditionat Descriere Termostat electronic digital ..
165,00 Lei Fără TVA:138,66 Lei
Producător: CONTER Model: CT7W
Descriere Termostat electronic digital cu unde radio Conter CT7W Utilizat pentru comandarea (fara fir - unde radio) unui aparat de incalzire sau de climatizare (temperatura ambianta este mentinuta constanta la valoarea dorita de dumneavoastra), fiind compatibil cu majoritatea centralelor/apara..
170,00 Lei Fără TVA:142,86 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)