www.quartz-electro.ro Web analytics

Meniu
Coșul meu

CONTER

Brand: CONTER Model: CT3S
Termostatul de ambient Conter cu fir CT3S este conceput special pentru comanda unei centrale termice de apartament si/sau aer conditionat, fiind compatibil cu majoritatea centralelor termice comercializate pe piata la ora actuala, cu comanda pe 24Vcc, sau pe 220Vca.Termostatul de ambient Conter cu f..
65,00 RON Fără TVA:54,62 RON
Brand: CONTER Model: CT7S
DescriereTermostat electronic digital cu fir Conter CT7SCaracteristici- este de tip programabil - usor de utilizat - utilizat pentru comandarea unui aparat de incalzire sau racire, indiferent de tensiunea de comanda 24Vcc sau 220Vca - programare pe o saptamana - instalati..
83,00 RON Fără TVA:69,75 RON
Brand: CONTER Model: CT3W
Utilizat pentru comandarea (fara fir - unde radio) unui aparat de incalzire sau de climatizare (temperatura ambianta este mentinuta constanta la valoarea dorita de dumneavoastra), fiind compatibil cu majoritatea centralelor/aparatelor de aer conditionatDescriereTermostat electronic digital ..
165,00 RON Fără TVA:138,66 RON
Brand: CONTER Model: CT7W
DescriereTermostat electronic digital cu unde radio Conter CT7WUtilizat pentru comandarea (fara fir - unde radio) unui aparat de incalzire sau de climatizare (temperatura ambianta este mentinuta constanta la valoarea dorita de dumneavoastra), fiind compatibil cu majoritatea centralelor/apara..
170,00 RON Fără TVA:142,86 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)