www.quartz-electro.ro Web analytics

Meniu
Coșul meu

COMPUTHERM

TERMOSTAT DIGITAL CU RADIOFRECVENTA COMPUTHERM Q3 RF
Stoc epuizat
Brand: COMPUTHERM Model: Q3-RF
Termostat digital cu radiofrecventa Computherm Q3 RF CARACTERISTICI Termostatul este mobil, (în perimetrul razei de acţiune). Nu necesită legătură electrică prin cablu la cazan, el fiind un emiţător care trimite semnale de radiofrecvenţă receptorului (un modul fix în legătură directă cu ca..
160,00 RON Fără TVA:134,45 RON
Brand: COMPUTHERM Model: Q7-RF
Descriere Termostat digital cu radiofrecventa Computherm Q7 RF CARACTERISTICI - Termostatul este mobil, nu necesită legătură electrică prin cablu la cazan, el este un emiţător care trimite semnale de radiofrecvenţă receptorului (un modul fix în legătură directă cu cazanul de încălzire). ..
180,00 RON Fără TVA:151,26 RON
Brand: COMPUTHERM Model: Q3
Termostat digital programabil Computherm Q3 CARACTERISTICI - Termostatul de cameră Computherm Q3 este adecvat pentru comanda unui aparat de încălzire sau de climatizare, fiind compatibil cu majoritatea cazanelor de încălzire centrală comercializate în România, indiferent de tensiunea de coma..
73,00 RON Fără TVA:61,34 RON
Brand: COMPUTHERM Model: Q7
Termostat digital programabil Computherm Q7 CARACTERISTICI - Termostatul poate fi programat pe o săptămânã astfel încât instalaţia de încălzire sau de climatizare să realizeze diferite valori dorite de temperaturã la diferite ore dorite în locuinţa sau biroul Dvs, asigurând CONFORT şi ECONO..
89,00 RON Fără TVA:74,79 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)