www.quartz-electro.ro Web analytics

Meniu
Coșul meu

PROTECTIE SUPRATENSIUNE

Brand: DIGI TOP Model: VP-16A
Releu de protectie tensiune monofazat 20A V-protector Caracteristici -Relee monofazice. -Afisarea valorii reale a tensiunii. -Pornirea automata dupa stabilizarea tensiunii. -Programarea timpului de intarziere pentru pornire. -Programarea valorilor pentru limita superioara de oprire si limita..
120,00 RON Fără TVA:100,84 RON
Brand: DIGI TOP Model: VP-32A
Releu de protectie tensiune monofazat 32A V-protector. Caracteristici -Relee monofazice. -Afisarea valorii reale a tensiunii. -Pornirea automata dupa stabilizarea tensiunii. -Programarea timpului de intarziere pentru pornire. -Programarea valorilor pentru limita superioara de oprire si limit..
159,00 RON Fără TVA:133,61 RON
Brand: DIGI TOP Model: VP-40A
Releu de protectie tensiune monofazat 40A V-protector Caracteristici -Relee monofazice. -Afisarea valorii reale a tensiunii. -Pornirea automata dupa stabilizarea tensiunii. -Programarea timpului de intarziere pentru pornire. -Programarea valorilor pentru limita superioara de oprire si limita..
185,00 RON Fără TVA:155,46 RON
Brand: DIGI TOP Model: VP-50A
Releu de protectie tensiune monofazat 50A V-protector Caracteristici -Relee monofazice. -Afisarea valorii reale a tensiunii. -Pornirea automata dupa stabilizarea tensiunii. -Programarea timpului de intarziere pentru pornire. -Programarea valorilor pentru limita superioara de oprire si limita..
235,00 RON Fără TVA:197,48 RON
Brand: DIGI TOP Model: VP-63A
Releu de protectie tensiune monofazat 63A V-protector. Caracteristici -Relee monofazice. -Afisarea valorii reale a tensiunii. -Pornirea automata dupa stabilizarea tensiunii. -Programarea timpului de intarziere pentru pornire. -Programarea valorilor pentru limita superioara de oprire si limit..
238,00 RON Fără TVA:200,00 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)