www.quartz-electro.ro Web analytics

Meniu
Coșul meu

PROTECTIE SUPRATENSIUNE

Producător: DIGI TOP Model: VP-20A
Releu de protectie tensiune monofazat 20A V-protector Caracteristici -Relee monofazice. -Afisarea valorii reale a tensiunii. -Pornirea automata dupa stabilizarea tensiunii. -Programarea timpului de intarziere pentru pornire. -Programarea valorilor pentru limita superioara de oprire si limita..
175,00 Lei Fără TVA:147,06 Lei
Producător: DIGI TOP Model: VP-32A
Releu de protectie tensiune monofazat 32A V-protector. Caracteristici -Relee monofazice. -Afisarea valorii reale a tensiunii. -Pornirea automata dupa stabilizarea tensiunii. -Programarea timpului de intarziere pentru pornire. -Programarea valorilor pentru limita superioara de oprire si limit..
185,00 Lei Fără TVA:155,46 Lei
Producător: DIGI TOP Model: VP-40A
Releu de protectie tensiune monofazat 40A V-protector Caracteristici -Relee monofazice. -Afisarea valorii reale a tensiunii. -Pornirea automata dupa stabilizarea tensiunii. -Programarea timpului de intarziere pentru pornire. -Programarea valorilor pentru limita superioara de oprire si limita..
210,00 Lei Fără TVA:176,47 Lei
Producător: DIGI TOP Model: VP-50A
Releu de protectie tensiune monofazat 50A V-protector Caracteristici -Relee monofazice. -Afisarea valorii reale a tensiunii. -Pornirea automata dupa stabilizarea tensiunii. -Programarea timpului de intarziere pentru pornire. -Programarea valorilor pentru limita superioara de oprire si limita..
250,00 Lei Fără TVA:210,08 Lei
Producător: DIGI TOP Model: VP-63A
Releu de protectie tensiune monofazat 63A V-protector. Caracteristici -Relee monofazice. -Afisarea valorii reale a tensiunii. -Pornirea automata dupa stabilizarea tensiunii. -Programarea timpului de intarziere pentru pornire. -Programarea valorilor pentru limita superioara de oprire si limit..
275,00 Lei Fără TVA:231,09 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)