www.quartz-electro.ro Web analytics

Meniu
Coșul meu

CONTOR TRIFAZAT A1100 ELSTER

CONTOR TRIFAZAT A1100 ELSTER
In stoc
CONTOR TRIFAZAT A1100 ELSTER

Contoarele statice trifazate A1100 cu conectare directă asigură o soluţie eficientă de măsurare, a energiei electrice active pentru consumatorii trifazaţi casnici. Transmiterea datelor de stare şi securitate prin portul IrDA asigură posibilitatea depistării fraudelor de energie electrică. Afişarea indexului de energie se poate face pe afişajul cu cristale lichide sau pe un afişaj mecanic antrenat de un motor pas cu pas.

CARACTERISTICI DE BAZA:
Clasă de exactitate 1 sau 2 pentru energie activă
Memorarea unor importante date de securitate şi stare
Port de ieşire IrDA (Infrared Data Association) pentru transmisia datelor de facturare, securitate şi stare
Rezistenţă la tensiune de impuls de 12 kV
Carcasă (tip DIN) dublu-izolată din policarbonat,ranforsată cu fibră de sticlă
IP53 în concordnţă cu EN 60529:1991

OPTIUNI:
Afişaj cu cristale lichide (LCD) sau registru mecanic cu motor pas cu pas
Înregistrare kWh import sau import/export (varianta LCD)
Unul sau două tarife controlate prin utilizarea unui dispozitiv de comutare extern (doar pentru varianta cu afişaj LCD)
Terminale auxiliare configurate pentru comutarea tarifelor (la contoarele cu două tarife) sau ca ieşire de impulsuri
Ieşire serială de date
Ieşire de impulsuri S0 (IEC 62053-31)

COMUNICATIA IrDA:
Portul de comunicaţie în infraroşu (IrDA) permite citirea electronică a contorului cu ajutorul unui terminal portabil cu port de intrare IrDA. Prin acest port este permisă citirea datelor înregistrate în memoria contorului: date de facturare (index de energie electrică), identificare, securitate şi stare. Comunicaţia este continuă şi unidirecţională, de la contor către terminalul portabil. Portul IrDA transmite pe o distanţă de maxim 250 mm. Un algoritm corector de erori asigură integritatea pachetelor de date.

COMUNICATIA SERIALA:
O ieşire serială de date, opţională, poate fi configurată utilizând terminalele auxiliare ale contorului, pentru transmisia datelor de facturare, securitate şi stare.

AFISAJUL:
Contoarele A1100 pot fi realizate în două variante constructive funcţie de tipul afişajului folosit – cu afişaj cu cristale lichide (LCD) sau cu registru mecanic cu motor pas cu pas. Varianta constructivă cu afişaj LCD permite afişarea datelor de securitate şi stare, şi funcţionarea pe două tarife. Afişajul prezintă caractere vizibile dintr-un unghi larg. Varianta cu registru mecanic permite înregistrarea energiei active consumată pe un singur tarif. Prezenţa fazelor şi starea contorului sunt semnalizate prin 5 LEDuri disponibile pe partea frontală a contorului.

IESIREA DE IMPULSURI:
Contoarele A1100 sunt echipate, opţional, cu o ieşire de impulsuri izolată optic. Impulsurile sunt disponibile prin două terminale auxiliare şi pot fi utilizate în sistemele de telegestiune a energiei electrice. Ieşirea de impulsuri poate fi configurată.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
320,00 RON
Fără TVA: 268,91 RON
Suport clienți
Etichete: CONTOR, TRIFAZAT, A1100, ELSTER